flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд справи щодо мера міста Салатуна С.А. відкладено до 25 лютого

13 січня 2020, 13:25

13 січня розгляд справи не відбувся у зв’язку з неявкою обвинуваченого та його захисників. До суду надійшла заява про відкладення розгляду справи у зв’язку з перебуванням Салатуна С.А. на санітарно-курортному лікуванні.

Суд вважає не можливим здійснювати розгляд справи без участі обвинуваченого, а тому відклав розгляд справи на 25 лютого на 10.30 год.

На наступне судове засідання повторно будуть викликані свідки, які викликалися на це засідання.

Судове засідання буде транслюватися на офіційному веб-сайті Роменського міськрайонного суду Сумської області веб-порталу «Судова влада України».

Інформаційно: мера міста звинувачують в закінченому замаху на одержання   50 000 грн. неправомірної вигоди від регіонального менеджера одного з товариств за надання дозволу на будівництво, експлуатацію та технічне обслуговування комп’ютерних та кабельних мереж на території міста Ромни. Спочатку -  10 000 тисяч гривень за внесення даного питання на розгляд виконавчого комітету Роменської міської ради та під час одержання другої частини в розмірі 40000 гривень, його затримали правоохоронні органи.

Сторона обвинувачення кваліфікує дії Салатуна С.А. за ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 368 КК України, тобто замах на одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за вчинення дій, в інтересах того, хто надає помірну вигоду, з використанням наданої їй влади та службового становища.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

Справу розглядає суддя  І.М.Машина

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №585/3747/17