flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті заходи з нагоди проводів у відставку судді

08 липня 2019, 16:30

08 липня 2019 року відбулися урочисті заходи з нагоди Дня народження та проводів у відставку голови суду  (судді ) Роменського міськрайонного суду Яковця Олександра Федоровича.

  Олександр Федорович  поклав увесь свій трудовий шлях на олтар служіння народові. Розпочавши свою трудову діяльність ще далекого 1971 року, потім служба в лавах радянської армії, навчання в Харківському юридичному інституті ім.. Ф.Е. Дзержинського. Після закінчення інституту в 1979 р. був направлений на роботу в Херсонську обласну колегію адвокатів де працював адвокатом, завідуючим юридичною консультацією. З 1994 року по 2003 р. працював адвокатом в м. Ромни. З  2004 року  суддя Роменського міськрайонного  суду. У  2015 року був  обраний головою Роменського міськрайонного суду.

 

У вітальній промові в.о.голови суду Шульга В.О. зазначив, що  перш за все хочеться привітати Олександра Федоровича з 65 річчям і побажати йому доброго здоров’я, родинного щастя, невичерпної енергії та добробуту на довгі роки! Нехай ніколи не залишає Вас наснага і натхнення, гарний настрій та вірні друзі! А також додав, що  своєю щоденною працею та своїми життєвими принципами Олександр Федорович заслужив авторитет серед суддів та працівників апарату. Для кожного з нас він особлива людина – щирий друг, досвідчений наставник, мудрий порадник – просто чоловік, якого ми усі поважаємо і цінуємо.  

До вітань очільника суду долучилися і керівник апарату суду, а також увесь колектив Роменського міськрайонного суду.

Проводжали Олександра Федоровича теплими словами, квітами, подарунками та гучними оплесками.

Довідково: Днями  Вища рада правосуддя постановила звільнити Олександра Федоровича з посади судді у зв’язку з поданням заяви про відставку.