flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Два місяці під домашнім арештом перебуватиме крадій-домушник

19 квітня 2018, 13:42

Так ухвалив суд стосовно раніше судимого мешканця м. Ромни якого підозрюють у вчинені   крадіжок з проникненням до квартири, будинку та до кіосків що знаходяться на території ПОСС «Роменський ринок». Досудовим слідством його дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 КК  України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).

Вирішуючи питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному, слідчий суддя оцінив наявність ризиків, зазначених слідчим у клопотанні, та на підставі наданих слідчим матеріалів оцінив в сукупності всі обставини та вважає, що чоловік обґрунтовано підозрюється у  вчиненні  злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України.

 Враховуючи існування зазначених ризиків, та з метою їх запобігання, а також забезпечення виконання підозрюваним покладених на нього процесуальних обов’язків, оцінюючи сукупність обставин встановлених під час розгляду клопотання,  слідчий суддя прийшов до висновку, що застосування більш м’яких запобіжних заходів є неможливим, оскільки вони не забезпечать належної поведінки підозрюваному, а тому йому необхідно застосувати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з покладенням не полишати житло у нічний час (з 18 години до 07 год. наступного дня) та у вихідні та святкові дні – цілодобово, а також покласти обв’язки передбачені ч.5ст.194 КПК України.

 

Клопотання розглядав слідчий суддя    О.О.Євлах