flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

7 років 6 місяців позбавлення волі отримав наркоторговець

21 березня 2018, 11:32

Такий вирок ухвалив суду стосовно чоловіка якого було визнано винним у скоєні злочинів передбачених ч. 2 ст. 307, ч.2 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)

Чоловік, будучи неодноразово засудженим, та звільнившись з місця відбування покарання , маючи не зняту та не погашену в установленому законом порядку судимість, на шлях виправлення не став та вчинив нові злочини у сфері обігу наркотичних засобів  при наступних  обставинах.

            Обвинувачений  вирішив виготовити наркотичний засіб з метою його збуту особі, яка відбуває покарання у виді позбавлення волі в ДУ «Роменській виправній колонії №56».

Виготовивши  наркотичний засіб чоловік помістив його до двох медичних шприців, які запакував до двох пакунків і додатково помістив до них  по сирій картоплині для збільшення ваги пакунку для полегшення перекидання пакунків через паркан  виправної  колонії.

Далі чоловік  близько 14 год. 30 хв. перевіз виготовлений наркотичний засіб до села Перехрестівка, де знаходиться ВК №56 ,  підійшов  до огорожі ДУ «Роменської виправної колонії №56»  зі сторони  забороненої зони та по черзі перекинув два згортки з медичними шприцами. Під час скоєння злочину він був викритий та затриманий працівниками виправної установи.

Вирок суду не набув законної сили і може бути оскаржений в апеляційному порядку протягом 30 днів.

Справу розглядав суддя       О.Ф.Яковець

 

Ознайомитися з вироком суду можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень  за номером  справи  № 585/3333/17