flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З роки позбавлення волі отримав молодик що виривав сумки у жінок

22 лютого 2018, 16:36

Такий вирок ухвалив суд 22 лютого  стосовно чоловіка якого було визнано винним ч. 2 ст. 185, ч.2 ст. 186   КК України ( крадіжка та грабіж)

Інформаційно: обидва випадки пограбування сталися  в урочищі  Роща що знаходиться в м.Ромни.

Влітку,  ввечері йдучи по стежці дівчина  проходячи повз грабіжника відчула поштовх у спину, від чого вона впала на землю, а чоловік почав  виривати сумку з плеча. Дівчина намагалась утримати сумку, але сили були нерівні і сумка опинилася у грабіжника який швидко покинув місце пригоди. У сумці були: мобільний телефон, гроші в сумі 270 грн., паспорт. Дівчина отримала легкі тілесні ушкодження.

Інший випадок пограбування стався опівдні. Жінка йшла стежкою, грабіжник підбіг ззаду схопив однією рукою за шию, а іншою вирвав сумку з  лівої руки потерпілої. В сумці були: телефон,  грошові кошти в сумі 100 грн. та зарплатна картка.

Та ще грабіжник не міг «розминутися»  з велосипедом, який стояв біля магазину «Продовольчі товари» в с.Басівка Роменського району вкавши його.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до апеляційного суду Сумської області протягом тридцяти діб з дня його проголошення.

 

Справу розглядав суддя Шульга В.О.

Ознайомитися з вироком суду можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень  справа    № 585/4894/17