flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Он-лайн курс щодо врегулювання конфлікту інтересів

30 листопада 2017, 08:55

Що таке конфлікт інтересів та як його врегулювати? Які правові механізми запобігають конфлікту інтересів або забезпечують його врегулювання в разі виникнення?

На ці та інші питання судді та працівники апаратів судів матимуть змогу отримати відповіді під час он-лайн курсу «Конфлікт інтересів: треба знати!». Таку ініціативу реалізують Національна школа суддів України та Національне агентство з питань запобігання корупції у співпраці з українським громадським проектом масових відкритих онлайн–курсів «Прометеус».

Організатори переконують, що завдяки он-лайн курсу слухачі зможуть опанувати базові практичні інструменти для підвищення ефективності виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених заборон та обмежень.

Як повідомили в НШСУ, он-лайн курс розпочнеться 9грудня 2017 року. Для того, щоб пройти цей курс, знадобиться лише доступ до мережі інтернет на швидкості, достатній для перегляду відеолекцій.

Цей курс став можливим завдяки підтримці Програми розвитку ООН в Україні у рамках проекту «Прозорість та доброчесність публічного сектору», що фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

Для участі в он-лайн курсі можна зареєструватися тут.

Закон і Бізнес