flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Під домашнім арештом перебуватиме жінка, яка нанесла смертельний удар ножем колишньому чоловікові

27 вересня 2021, 13:56

24 вересня слідча суддя частково задовольнила клопотання слідчого  про застосування цілодобового домашнього арешту та обрала жінці, яку підозрюють у вчиненні злочину  за ч.2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого),  запобіжний захід у виді домашнього арешту у нічний час доби, яким заборонено підозрюваній у період з 21:00 год. до 07:00 год. наступної доби залишати квартиру де вона проживає, з покладанням обов’язків, передбачені ч.5 ст. 194 КПК України, а саме :

-   прибувати за кожною вимогою до слідчого та прокурора у кримінальному провадженні, слідчого судді, суду;

-   повідомляти слідчого, прокурора або суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи;

-   здати на зберігання уповноваженому органу свій паспорт (паспорти) для виїзду за межі території України, інші документи, що дають право на виїзд та в’їзд в Україну.

Інформаційно:  Розлучена сімейна пара у силу обставин  проживала у спільному будинку.  23 вересня, вранці на побутовому грунті між чоловіком та жінкою виникла сварка. Жінка в цей час готувала сніданок для неповнолітнього сина, а саме різала хліб тримаючи ніж, яким і нанесла удар в область грудної клітки. Внаслідок ножового поранення чоловік помер в відділенні КПН Роменської ЦРЛ.

Клопотання розглядала слідча суддя Цвелодуб Г.О.

В Єдиному державному реєстрі судових рішень справа  № 585/2807/21