flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оцініть якість нашої роботи. Анонімне онлайн опитування

26 травня 2021, 14:37

Пропонуємо Вам взяти участь в опитуванні громадян.

Опитування проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються судами. Отримана інформація  використовуватиметься для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до судів.

Для участі в опитуванні перейдіть за посиланням та заповніть анкету https://bit.ly/3u10iZv

Це опитування проводиться в режимі онлайн, будь-хто з учасників судових проваджень може взяти в ньому участь. Будьте впевнені, що інформація, яка збирається, є цілком анонімною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.

Заповнення цієї анкети опитування може зайняти від 20 до 30 хвилин Вашого часу. Якщо Вам складно заповнити цю онлайн анкету, але Ви бажаєте надати оцінку суду, в якому Ви є (чи були) учасником (учасницею) судових проваджень, Ви можете зателефонувати за номерами: +380954368983; +380972349661 та відповісти на питання анкети в телефонному режимі.

Від Вашої щирості та відповідального ставлення до опитування залежить якість та повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи суду.

В будь-якому запитанні цієї анкети у Вас буде можливість не відповідати, для цього необхідно вибрати опцію «Немає відповіді».

Ця форма електронного опитування збирає адреси електронної пошти. Це відбувається для того, щоб Ви відразу могли отримати унікальне посилання на Ваші відповіді, переглянути їх, та відкоригувати, якщо це необхідно. Посилання та Ваші відповіді будуть доступні для вашого огляду та можливого коригування упродовж 7 (семи) календарних днів після заповнення анкети.

ГО "Бюро правничих комунікацій" та Роменський міськрайонний суд Сумської області гарантують Вам, що Ваша електронна адреса жодним чином не буде нами використана з будь-якою іншою метою, крім цього опитування.

Реалізація цього проєкту стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».

 

З повагою

ГО "Бюро правничих комунікацій"

Роменський міськрайонний суд Сумської області