flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер зустрілася з студентами Роменського коледжу СНАУ

13 грудня 2019, 08:20

11 грудня 2019 року суддя-спікер Євтюшенкова В.І., у рамках Всеукраїнського  тижня права, відвідала правовий захід, що відбувся у Роменському коледжі Сумського  аграрного університету.

Головною метою заходу було підвищення обізнаності молодих людей про наслідки протизаконних вчинків та попередження таких вчинків у майбутньому.

Суддя Вікторія Іванівна  розповіла студентам про юридичну відповідальність неповнолітніх, ознайомили з видами покарань, які можуть бути застосовані до неповнолітніх. Також суддя зазначила, що вона є ювенальним суддею і розповіла про цікаві та повчальні приклади з судової практики у справах щодо неповнолітніх та наголосила на неминучості покарання за неправомірні вчинки, а також розповіла  про наслідки притягнення до кримінальної відповідальності. Наостанок суддя наголосила, щоб молодь  серйозніше ставилася до свого майбутнього, обирала достойні цілі  і йшла до них  тільки законними шляхами.

 

Інспектор ювенальної превенції Ситник Д.М. розповів про правопорушення, які найчастіше спостерігаються серед неповнолітніх.

 Представник прокуратури Клименко Я.В. звернула увагу на невідворотність  покарань.

А по завершенню заходу студенти  сфотографувалися з гостями.