flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ ТА МАЛОМОБІЛЬНИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ!

19 червня 2018, 16:21

Судова система створена для захисту прав, свобод та законних інтересів людини і громадянина шляхом своєчасного, ефективного і справедливого вирішення юридичних спорів. Конституцією України кожній людині гарантовано право звернутись до суду для захисту своїх конституційних прав і свобод.

Враховуючи, що головний корпус Роменського міськрайонного суду  розташований на верхніх поверхах будівлі, в суді призначені відповідальні особи за надання доступу до правосуддя маломобільним групам населення це судові розпорядники Шевченко Владислав Валерійович, Мельников Олександр Анатолійович.

В разі необхідності Ви можете зателефонувати за номером 5-22-23 та попередити відповідальних осіб про день та час на коли плануєте свій візит до суду. Працівник апарату суду зустріне Вас та надасть необхідну допомогу.

Люди з інвалідністю, особи похилого віку, яким важко піднятись на другий-третій  поверхи, матусі з малолітніми дітьми на руках можуть звернутись до чергового на посту для виклику відповідального працівника в суді, який спуститься до Вас для з’ясування проблеми та надання допомоги.