flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До жінки яку підозрюють у вбивстві своєї новонародженої дитини застосовано запобіжний захід у у вигляді особистого зобов’язання

19 червня 2018, 14:51

До суду з відповідним клопотанням звернувся слідчий  СВ Роменського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Підставою для  застосування запобіжного заходу стало те, що є наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення, а також наявність ризиків, які дають достатні підстави слідчому судді, суду вважати, що підозрювана може незаконно впливати на свідків у даному кримінальному провадженні з метою зміни їх показів.

    Суд  застосувати відносно жінки уродженки та мешканки с. Андріяшівка, запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання і поклав  на неї такі обов’язки:

1) прибувати до слідчого слідчого відділення Роменського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області, прокурора та суду за першою вимогою;

2) не відлучатися за межі Роменського району без дозволу слідчого, прокурора або суду;

3) повідомляти слідчого, прокурора чи суд, залежно від стадії кримінального провадження, про зміну свого місця проживання.

Ухвала не оскаржується.

Клопотання розглядала слідча суддя Машина І.М.